ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ...

Σε διάφορα ωροσκόπια διελεύσεων, επιστροφών κλπ έχω παρατηρήσει ότι επανασύνδεση, επιστροφή του ασώτου και επαναφορές προσώπων έχουμε μεταξύ άλλων όταν συντρέχει κάποιο από τα παρακάτω:

1) επιστροφή σελήνης ή πέρασμα σελήνης από καρκίνο. Υποδηλώνει την επιστροφή στην εστία, στις ρίζες, στην προηγούμενη κατάσταση-σχέση.

2) στάση Ερμή (για να γυρίσει σε ανάδρομη κίνηση) πάνω σε σημαντικό σημείο του προσωπικού μας ωροσκοπίου (asc, ήλιο, κλπ). Υποδηλώνει την επιστροφή του ασώτου. Όπως ο Ερμής σταματά και γυρνά πίσω έτσι και ο άσωτος το μετανιώνει κι επιστρέφει. Τα ίδια φαινόμενα ισχύουν και σε επιστροφές Ερμή.

3) στάση Αφροδίτης (για να γυρίσει σε ανάδρομη κίνηση) πάνω σε σημαντικό σημείο του ωροσκοπίου (asc, ήλιο, κλπ). Παρομοίως δείχνει την επανένωση του ζεύγους και το μετάνιωμα του άπιστου. Ισχύει και για επιστροφή διελαύνουσας Αφροδίτης.

4) διέλευση Αφροδίτης πάνω σε σημαντικό σημείο του προσωπικού ωροσκοπίου (asc, ήλιο, κλπ). Δεν θα μπορούσε παρά ο πλανήτης της αγάπης, της ένωσης, της σύνδεσης, της έλξης και της ολότητας να φέρει την επανένωση του ζεύγους όταν διελαύνει σε καίρια σημεία του χάρτη μας.